Hanstholm Däckservice

Hanstholm Däckservice rekommenderar CEAT-däck för imponerande prestanda och mångsidighet

Hanstholm Däckservice har varit dedikerad distributör av CEAT-traktor- och lantbruksdäck sedan Bohnenkamp introducerade dem på marknaden.

Casper Kjær, medägare av Hanstholm Däckservice, delar gärna med sig av sin expertis och erfarenhet med CEAT-däck och lyfter fram deras imponerande prestanda och mångsidighet: "CEAT-däcken har bra dragkraft och har väldigt bra självrensande egenskaper", säger Casper Kjær och tillägger att hans kunder, inklusive maskinstationer, delar samma upplevelse med däcken.

Han fortsätter och påpekar att CEAT-däcken visar god hållbarhet med hänsyn till det investerade priset, vilket är en viktig faktor för både hans företag och kundernas budget: "Timtalen ser rimliga ut på de som har varit i drift under en längre tid, särskilt med tanke på priset."

Förutom traktor- och lantbruksdäck har Hanstholm Däckservice också sålt en stor mängd släpvagnsdäck från CEAT, vilket enligt Casper Kjær också har visat sig prestera bra på marknaden. Han framhäver bland annat CEAT:s stora utbud av storlekar som en avgörande faktor vilket gör det möjligt för hans kunder att hitta rätt däck för sina specifika behov.

Han gläds också åt att CEAT kontinuerligt introducerar nya storlekar, vilket säkerställer att Hanstholm Däckservice alltid kan tillgodose kundernas efterfrågan. "Det stora utbudet av storlekar, samt att det kommer fler och fler nya storlekar, är något jag och mina kunder uppskattar mycket," säger Casper Kjær.