Tange maskinstation

CEAT-däck har förbättrat körupplevelsen på Tange Maskinstation

I juli 2022 bytte Tange Maskinstation till CEAT VF650/65R34 och VF710/75R42 CEAT Torquemax SB-däck på deras Fendt 936 Vario.

Efter 1100 timmars användning med en konstant frontvikt på 900 kg och antingen en gödseltunna eller en storbalpress kopplad bakom delar föraren Thomas Dissing sin entusiasm för däcken. "Min körning är jämnt fördelad mellan landsväg och åker.Det jag är mest imponerad av är däckens komfort, den låga ljudnivån i hytten, samt deras självrensningsförmåga och deras dragförmåga.

De har verkligen bra grepp, vilket gör stor skillnad i mitt arbete," säger Thomas Dissing om sin upplevelse med CEAT-däck.

Med ett återstående mönsterdjup på 43 mm på framdäcken och 55 mm på bakdäcken (65 mm från nytt) är Thomas övertygad om däckens långa livslängd. "Så det är många timmar kvar på däcken innan de behöver bytas ut. Jag kommer definitivt att välja CEAT-traktordäck nästa gång också," tillägger han.

Tange Maskinstation har också upplevt liknande fördelar med CEAT Farmax-däck på deras John Deere 6210R-traktor. "Precis som med Torquemax uppvisar Farmax-däcken utmärkt komfort, ljudnivå, väggrepp och självrensning. Ett bra val för båda våra traktorer," konstaterar Thomas.